Karateläger och omtänksamhet!

publicerat i Allmänt, Lionel;
En ganska vanlig myt när det gäller personer med NPF är att de inte har någon empati samt har svårt att se till andras intressen. Det sistnämnda är kanske något som stämmer in på Lionel då han gärna gör det han helst vill göra det han själv vill. Däremot är han en person som gärna hjälper andra och speciellt i klassen. Igår när jag hämtade honom från fritids ville han snabbt hem och rita en teckning åt en pojke i klassen för han hade inte fått någon innan. Han skulle även hjälpa till om det behövdes hjälp på mattelektionen samt fråga om de skulle  leka på rasten idag.
(null)

I helgen som varit var det karateläger. Ett läger som återkommer en gång per termin, Det brukar alltid börja med en kvällsträning för att sedan äta lite middag och lek resten av kvällen. Något som är mycket populärt är kiosken och köpandet går varmt, det är väl något speciellt att få gå och handla för sina egna pengar och Lionel är verkligen inte ett undantag. Även om lägret bara är en natt och barnen oftast inte sover många timmar är det något speciellt. Lionel ser otroligt mycket fram emot det varje termin. 
Det är även skönt att han har klubben och även om han inte kanske själv märker det så har den stärkt honom och jag som inte är någon expert ser att han utvecklas. Han har såklart mycket kvar att lära men det har alla.
(null)

(null)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ballo0812:

Hej jag är barn jag vill gena att spela med din dotter

Svar: Vad roligt! Han har bjudit in dig till en match! :)
Jelena

Kommentera inlägget här :