Asparnas IF och alla mina idéer!

publicerat i Allmänt;
Om jag skulle få göra en utredning skulle jag säkerligen få en ADD-diagnos och faktum är att vi sökte om att få göra en när jag var på min Fibromyalgi-utredning. Vuxenpsykiatrin tyckte dock att jag inte hade tillräckliga svårigheter för att få komma dit och min vardag fungerar ju rätt bra. 

Det är ju bara det att min vardag består av ganska många infall och ideer av alla de slag och jag tänker (observera mitt tänkande) att till skillnad från att ha ADHD som säkerligen hade gjort verklighet av alla infall och idéer stannar mina bara vid just tankar. 
Det har varit alltifrån att öppna ett typ av Lekland för hundar där hundar  inomhus kan träffas leka, träna till att starta en egen skola, den här idén var vi dock på gång med men av olika anledningar valde vi som höll på med detta att lägga ner. Bland annat tog det för mycket tid. Men skolan skulle ha hetat Aprilskolan. Rätt fint ändå.

Hur som helst satt ju nu och kunde inte sova när jag efter lite surfande på mobilen såg lite inlägg på Instagram och bland annat från den fina föreningen Viggofoundation och kom då och tänka på alla dessa barn som är i lite av mellanlandet. De här barnen som är högfungerande men ändå behöver ett visst stöd de som kanske inte passar in i en Paralympics-gren men har för svårt att passa in i ett vanlg idrottsförening med allt vad det innebär.
Dat var då min hjärna åter igen började dra igång och började tänka att varför startar man inte ett idrottslag med namnet Asparnas IF?
Ett lag för de som har Aspbergers? Jag vet att det heter Autism nu men Asparna låter bättre.
Nu återstår det bara och se om den här idén stannar vid en idé eller inte. 
Först ska jag bli klar med skolan.

(null)

(null)