Tågluff del 2

publicerat i Allmänt;
Nu har vi spenderat några dagar i Bratislava där vi har provat att åka buss, (Lionels önskan), promenerat längst vattnet, ätit en massa glass och upptäckt staden. Det är klart en stad jag vill komma tillbaka till och hoppas att kunna göra det snart.
Min mamma och hennes sambo och hans dotter kom även hit så igår spenderade vi några timmar tillsammans där ungarna shoppade på det stora shoppingcenter som ligger alldeles i närheten för att sedan ta en sen middag på en Italiensk restaurang.
Tanken var att vi skulle ta en dagstur till Österrike men värmen gjorde att vi lät bli. Det har varit mycket varmt här nere och Lionel framför allt har inte riktigt klarat det. 

Än så länge har allt flutit på mycket bra. Alla tåg har gått som de ska vilket har varit skönt. Särskilt när det gäller resan från Tyskland till Slovakien. Den tog med byten och all väntan lite mer än 24 h 
Att resa med barnen har inte varit ett dugg svårt och visst jag kanske inte hade rest med dom själva ifall de varit yngre eller inte alls kom överrens som syskon ibland kan göra.
Nu har de kommit överens riktigt bra även om det såklart har blivit lite grinigt mellan varven men ingenting som inte har gått över direkt.

Nu bär det snart av till Tjeckien för några dagar i Brno. Vi hörs efter det.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Du är så grym Jelena! Vad detta stärker er alla 3! Vilka minnen du skapar! Saknar er💜
Massa kramar Therese, Elide och Isolde

Kommentera inlägget här :