Saker och ting Dag 4

publicerat i Allmänt, Familjen;
30 dagars listan jag plitar ner är tagen från några andra bloggar jag hittat på nätet och bland annat så var en av dom att berätta om tre saker du har i ditt rum. 
1. Jag har inget rum, eller vi har ju sovrummet men det räknas inte vill jag tycka.
2. Vårat sovrum är fortfarande väldigt kalt och tomt sen Emelie fick ta över Walters rum och vi har inte riktigt kommit på hur vi vill ha det där.

Jag skulle kunna ta tre saker som finns i hemmet men om vårat sovrum är i behov av lite mera saker är resten av lägenheten i stort behov av lite mindre saker. Så i stället för att berätta om diverse ting består vårat hem av skratt, tålamod och kärlek!

(null)


Resan till Gävle.

publicerat i Allmänt, Livet, Mig, jag, moi;
Dag 3 på min lista ska handla om en resa jag gjorde. Tänker dock inte skriva om någon exotisk resa till solen utan tänker skriva om den snöpliga och korta turen till Gävle.

För ex antal år sedan var jag med på en sida där fotografer sökte personer att fotografera tvärtom. Lite tjänster och gentjänster utan en baktanke typ. Nåväl, jag fick kontakt med en fotograf i Gävle som ville ha mig till något projekt och frågade om jag ville komma upp. De skulle stå för mat och boende så efter att ha frågat en kompis ifall hon ville följa med ( ville av förståeliga skäl inte åka själv) bestämde vi oss glada i hågen att ta bussen dit.
Problemet var bara att när vi väl sitter på bussen och har kommit en bra bit får jag ett sms om att han blivit sjuk och kan inte ta emot oss och när jag försöker ringa svarar han inte vilket givetvis var bullshit. Så där sitter vi nu på bussen och pank var jag dessutom och med tanke på att han skulle stå för boende hade vi ingen plan B. 
Till slut ser vi inget annat än att vi måste ta första bästa buss tillbaka till Stockholm vilket skulle vara tjugo minuter efter vi anlände i Gävle. Som tur var hade jag redan varit där en gång innan så att vi bara hann med tjugo minuter gjorde inget just då. Vi åkte hem till min kompis där vi istället drack en massa vin och pratade strunt i stället. 
Inte från den lilla resan till Gävle.

Mina dåliga sidor

publicerat i Allmänt, Mig, jag, moi, Oviktigt;
Inlägg 2 av 30
Fördelen med att vara på internet är att du om du så vill behöver du endast visa dina bästs sidor.
 Nu är ska dock detta inlägg handla om mina lite mindre bra sidor så jag är impulsiv, ibland lite naiv, lat, virrig, tjurig, glömsk och allmänt slarvig helt enkelt! 

(null)