Vad är jag stolt över-dag 18

publicerat i Allmänt, Livet, Mig, jag, moi;
Finns många saker jag är stolt över. Att Sverige trots sin litenhet är så framgångsrikt i mycket, är stolt när vännerna lyckas, är stolt över min familj, är stolt över att jag kom ihåg att ställa ut sopsäckar med trädgårdsavfall tills i morgon bitti, är stolt över att jag lyckas hitta på inlägg till den här bloggen., är stolt när den röde odågan inte agerar operasångare på en promenad, är stolt när den  älskvärda men lite hariga kattdamen  röjer runt i lägenheten,  är stolt över att Walter trots sin otroliga skoltrötthet lyckades ta studenten förra sommaren och dessutom pluggade vidare.

Så det finns en del att vara stolt över och utöver detta är jag rätt stolt över mig själv som från att vara inneboende i en lägenhet, singel och inte mycket till arbete blev gravid och ensamstående, hanka mig fram på diverse jobb, slita gneta ibland knappt ha råd till mat för att idag läsa på högskolan för att förhopningsvis få en akademiskt utbildning och ett bättre jobb i framtiden.
(null)


Detta är jag beroende av-dag 17

publicerat i Allmänt;
Vad är jag beroende av? 
Skulle nog säga godis och framför allt choklad men och andra sidan blir jag bara sugen om jag är hungrig, uttråkad eller stressad. Jag har varit utan i relativt långa perioder så jag vet att jag klarar mig utan. Däremot har jag otrolig dålig karaktär så det slinker en eller två bitar trots att jag smällt mig själv på fingrarna.
(null)

Fyra sporter jag gått på-dag 16

publicerat i Allmänt, Livet;
Kan inte påstå att jag är och har varit den supersportiga typen men förutom att ha gjort halvt om halvt taffliga besök på diverse gym har jag genom åren tränat bland annat
Teakwon-do, en sport jag riktigt kan sakna.
Aikido, 
Handboll
Fotboll.

Var väl aldrig någon stjärna men tog åtminstone grönt bälte i teakwon-do. Det var dock en idrott jag började med rätt sent så tävlingstanken infann sig aldrig. Däremot fanns det tankar på att bli domare men livet kom mellan. 
(null)