Traintrip

publicerat i Allmänt;
Förlåt, jag ver att jag inte är så där superduktig på att skriva men ärligt talat så har jag inte ork. 

Idag fick Lionel i alla fall äntligen visa Niklas på Karolinska att han lärt sig ta ur protesen själv. Något  han har längtat efter i flera månader så efter sammanlagt 4 timmars resande för 45 Karolinskaminuterr är den nu putsad och polerad efter konstens alla regler. 

(null)

(null)

Örebro och idoler

publicerat i Allmänt;
På något sätt verkar denna höst bli fullspäckad med bland annat fotboll i Norrköping, Lionels första karatetävling, Walter som fyller 20 och mycket mer.

Idag var det dags för en fanträff med Lionels stora favoriter The Swedish family. 
De hade bjudit in deras följare för en träff i Örebro så idag tog vi tåget dit.
Själva träffen tog bara några minuter men Lionel var helt salig. En gruppbild togs och sen pratade de  lite och bjöd på godis. Dessutom hade de liiite kunskap om att Lionel har en Youtube-kanal vilket var kul. 


(null)

(null)

(null)

Nästa vecka är det protesfix, öppet hus hos Emma, klippning, hämtning av Lionels skor, jobb, plugg, karatemorserier och annat.
Det är mycket nu.

Pinsamma saker dag 28

publicerat i Allmänt;
Jag har precis som alla andra varit med om ett antal pinsamma saker i mitt liv men det är två tillfällen som jag minns särskilt väl.

1. När jag råkade lägga av en brakare på en lektion i min nya klass i fyran. Det var så pinsamt och dessutom skrattade läraren.
2. Jag arbetade med programförsäljning som tonåring under en av Galenskaparna och After Shave’s föreställningar. Under en av akterna blev det en massa is på scenen som brukade ligga kvar efter att det var slut.
Jag brukade lämna blommor åt ensemblen när de stod och tog emot applåder och oftast gick det bra. Det var bara den gången det låg is och smält vattten precis där jag gick och var på väg att göra en praktvurpa mitt framför  Claes Eriksson och övriga samt alla i publiken. 😂

(null)