Kaffetermos och bullar.

publicerat i Allmänt, Livet;
Maken i huset kom på den eminenta idén att ta en skogsutflykt idag. 
Så ner med kaffetermosen, en påse med bullar och lite vatten till den röde i väskan och sen i väg.
Våren har med besked gjort framsteg så solen lyser så där bara som den kan göra vilket var perfekt för en utflykt. Det finns många bra ställen att åka till men nackdelen är att precis alla åker dit och speciellt en dag som denna så vi valde helt enkelt att inte åka dit. 
Hur som helst var kaffet gott, bullarna smakade bra och både maken och hunden skötte sig så allt var bara kanon. ☺️❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

Extern utredning!

publicerat i Allmänt;
 
De ringde ifrån BUP igår och frågade om Lionels utredning hade kommit igång och om han behövde några åtgärder i skolan. Blev lite ställd då vi fick beskedet om att väntetiden skulle vara minst ett år men kanske kortare om de tog in någon externt precis som de gjorde med Walter och hans utredning.

Nu har det visat sig att de som vill kommer bli skickade till Stockholm för extern utredning vilket gör att väntetiden kortas rejält. BUP trodde inte före sommaren men till hösten förhoppningsvis.
Så nu håller vi tummarna!

När modet sviker

publicerat i Allmänt, Lionel;
Lionel behövde bygga på sin protes och idag blev det en tur till Niklas på Karolinska.
Att hantera protesen har alltid varit ett stort orosmoment för Lionel vilket har gjort att vi har undvikt att ta ut och göra rent. Det har resulterat att han får små sår i ögonlocket som kliar väldigt mycket och ger besvär.
Hur som haver så var han först mycket taggad och på gott humör precis innan vi skulle gå in. Men väl där inne svek modet honom och han blir så ledsen och förtvivlad. 
Det blir inte lättare att han sedan börjar bli  medveten om hur han ser ut och är orolig över att alla ska skratta åt honom när han bara har ett öga. 
(null)

 Trots att de har gjort hans protes flera gånger och jag borde ha koll hade jag glömt bort att de skulle sätta dit och ta ur den igen för att slutligen göra klart den, vilket innebar ytterligare ångest för Lionel. 
Trodde både jag och de på Karolinska men tänk så fel man kan ha. Helt plötsligt när det var dags att prova igen sätter han sig i mitt knä i stolen och fixar det galant.
Bara så där! ( Eller så var det paketet i väskan som lockade.)
(null)

Sedan blev det tid för att spendera tid på Mall of Scandinavia där det lektes inne på Lego Store och åts på Max. 
(null)

(null)